Verbeter met TalentExcellence het sturen op
prestaties en professionele ontwikkeling

TalentExcellence, het gebruiksvriendelijke digitale beoordelingssysteem

Zet de gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers weer centraal. Maak het voorbereiden en vastleggen van gesprekken en het volgen van resultaten zo eenvoudig mogelijk.

TalentExcellence benut digitale mogelijkheden voor een ideale ondersteuning van de plannings- en beoordelingscyclus. Weg met het papieren gedoe dus!

Gebruikers kunnen zonder specifieke training werken met TalentExcellence, zowel met de webversie als met de app; in onze ogen moet training gaan over de inhoud van plannen en beoordelen, niet over het ondersteunende systeem.


close

FD Gazellen 2016

TalentExcellence is in oktober 2016 voor de zesde keer uitgeroepen tot FD Gazelle, de award van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven van Nederland.

We zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en de plezierige en constructieve samenwerking met hen! We gaan er voor om de komende jaren net zoveel en liefst nog meer, bij te dragen aan de business van onze klanten. Met onder meer onze nieuwe mobiele app voor continue dialoog en feedback, helpen we het sturen van prestaties en ontwikkeling fundamenteel te verbeteren. En dat alles met de vertrouwde gebruiksvriendelijkheid, inhoudelijke ondersteuning en onze personal touch.

Vol energie helpen we iedereen het beste uit zichzelf te halen en het beste in anderen naar boven te brengen!

fd_award
close

TalentExcellence stelt de veiligheid van uw gegevens voorop. TalentExcellence is ISO27001-gecertificeerd, de standaard voor informatiebeveiliging.

TalentExcellence onderscheidt zich in kwaliteit, onder meer door de manier waarop informatiebeveiliging centraal wordt gesteld. In tegenstelling tot de meeste aanbieders is bij TalentExcellence niet alleen de hosting ISO27001-gecertificeerd, maar ook de productontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer. Periodieke externe audits en security tests bieden u extra zekerheid.

Uiteraard garandeert TalentExcellence bovendien dat uw data uitsluitend binnen de EU wordt opgeslagen en dat hosting plaatsvindt op eigen servers, onder beheer van eigen, gescreend personeel.

iso-27001