TalentExcellence helpt u te sturen zoals u dat wilt

TalentExcellence is flexibel in te richten, zodat de software optimaal aansluit bij uw wensen. Voor de ene organisatie draait de sturing om van hogerhand gedefinieerde doelen en formele beoordeling, terwijl in de andere organisatie het ideale proces vooral draait om feedback en ├╝berhaupt geen formele functionerings- of beoordelingsgesprekken meer omvat. TalentExcellence sluit aan op beide varianten en alles wat daartussen zit. Desgewenst kunnen voor verschillende doelgroepen in de organisatie zelfs verschillende processen worden ingericht.

De flexibiliteit van TalentExcellence is terug te vinden in de inrichtingsopties, maar ook in de modulaire opzet. U kiest die modules die voor u op dit moment van toegevoegde waarde zijn.


close

FD Gazellen 2017

TalentExcellence is in oktober 2017 voor de zevende keer uitgeroepen tot FD Gazelle, de award van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven van Nederland.

We zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en de plezierige en constructieve samenwerking met hen! We gaan er voor om de komende jaren net zoveel en liefst nog meer, bij te dragen aan de business van onze klanten. Wij helpen goede gesprekken te voeren en stap voor stap doelen te realiseren. En dat alles altijd met de gebruiksvriendelijkheid, inhoudelijke support en de personal touch waarmee wij ons onderscheiden.

Vol energie helpen we iedereen het beste uit zichzelf te halen en het beste in anderen naar boven te brengen!

fd_award
close

TalentExcellence stelt de veiligheid van uw gegevens voorop. TalentExcellence is ISO27001-gecertificeerd, de standaard voor informatiebeveiliging.

TalentExcellence onderscheidt zich in kwaliteit, onder meer door de manier waarop informatiebeveiliging centraal wordt gesteld. In tegenstelling tot de meeste aanbieders is bij TalentExcellence niet alleen de hosting ISO27001-gecertificeerd, maar ook de productontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer. Periodieke externe audits en security tests bieden u extra zekerheid.

Uiteraard garandeert TalentExcellence bovendien dat uw data uitsluitend binnen de EU wordt opgeslagen en dat hosting plaatsvindt op eigen servers, onder beheer van eigen, gescreend personeel.

iso-27001